Verzendkosten

Verzendkosten en levertijd

Binnen Nederland worden er geen verzendkosten berekend bij bestellingen vanaf € 75,-. Wij doen onze best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Dit betekent dat je bestelling normaal gesproken binnen 48 uur wordt afgeleverd bij de pakketdienst. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra je bestelling onderweg is ontvang je hiervan een track & trace link per email.
Binnen Nederland, m.u.v. de eilanden, komen wij grote artikelen zelf brengen. Wij nemen hiervoor contact met je op.
Het is ook mogelijk zelf je bestelling te komen ophalen. Gebruik hiervoor bij het afronden van je bestelling de couponcode : COLLECT. We hebben geen volledige showroom maar als je ons laat weten dat je komt zullen we een aantal artikelen klaar leggen om je te laten zien. Ga naar onze contact pagina om hiervoor contact met ons op te nemen.

Verzendkosten worden automatisch berekend bij het afronden van je bestelling.

Verzendzone Brievenbuspakketje Pakket Gratis verzending
Nederland € 4,15 € 6.95 > € 75,00
Belgié & Duitsland € 4,50 € 9,00 > € 100,00
Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Italié, Luxemburg, Monaco
€ 7,50
€ 14,50 nvt
Tsjechié, Portugal, Slowakije, Spanje
€ 7,50
€ 17,50 nvt
Finland, Hongarije, Ierland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Zweden, Zwitzerland
€ 9,00
€ 20,00 nvt
Bulgarije, Estland, Griekenland, Letland, Lithouwen, Romenië
€ 9,00
€ 25,00 nvt

Verzendkosten voor overige landen zijn op aanvraag en staan standaard op € 150,- De tarieven naar deze landen worden bepaald op basis van gewicht en volume en het is daarom niet mogelijk hiervoor een vast tarief te berekenen. We delen graag onze producten met de rest van de wereld. Neem contact met ons op en vraag naar een offerte op maat of andere vragen.

 

Scroll naar boven