Blauwe waxinelichthouder – K11

12,95

Blauwe waxinelichthouder

Het gladde, koele oppervlak van het speksteen vormt de perfecte achtergrond voor een zacht flakkerende vlam. Of je nu een gezellige sfeer creëert voor een rustige avond thuis of voor een speciale gelegenheid, deze blauwe kaarsenhouder voegt een vleugje Afrikaanse elegantie toe aan elke ruimte.

Omarm de Keniaanse ambachtskunst met deze handgemaakte waxinelichthouder van zeepsteen – een tijdloos ontwerp dat niet alleen je omgeving opleukt, maar ook je huis verrijkt met een vleugje culturele authenticiteit. Creëer een sfeervolle ambiance met de charme van Afrikaans vakmanschap.

Afmeting: ca. 11 cm x 6 cm
Gewicht: 500 / 600 gr
Kleuren: blauw met een zwart/wit design

Op voorraad

Blauwe waxinelichthouder

Kisii steen is een zachte speksteen die gedolven wordt in de mijnen rond Tabaka in de westelijke Keniaanse provincie Kisii. Een aantal kunstenaars maakt er allerlei soorten beelden van in allerlei kleuren, vormen en maten.
De mannen delven de steen en maken de uiteindelijke vorm met beitels en vijlen. De vrouwen polijsten alle producten door ze te bewerken met water en zand en maken de schilderijen. Tot slot worden de producten ingewreven met olie om de kleur beter tot zijn recht te laten komen.

Kleuren: blauw met een zwart/wit design