Lichtblauwe waxinelichthouder – K10

12,95

Lichtblauwe waxinelichthouder uit Kenia.

Het gladde, koele oppervlak van het speksteen vormt de perfecte achtergrond voor een zacht flakkerende vlam. Of je nu een gezellige sfeer creëert voor een rustige avond thuis of voor een speciale gelegenheid, deze lichtblauwe waxinelichthouder voegt een vleugje Afrikaanse warmte toe aan elke ruimte.

Omarm de Keniaanse ambachtskunst met deze handgemaakte waxinelichthouder van zeepsteen – een tijdloos ontwerp dat niet alleen je omgeving opleukt, maar ook je huis verrijkt met een vleugje culturele authenticiteit. Creëer een sfeervolle ambiance met de charme van Afrikaans vakmanschap.

Afmeting: ca. 11 cm x 6 cm
Gewicht: 500 / 600 gr
Kleur: lichtblauw

Op voorraad

Lichtblauwe waxinelichthouder uit Kenia.

Kisii steen is een zachte speksteen die gedolven wordt in de mijnen rond Tabaka in de westelijke Keniaanse provincie Kisii. Een aantal kunstenaars maakt er allerlei soorten beelden van in allerlei kleuren, vormen en maten.
De mannen delven de steen en maken de uiteindelijke vorm met beitels en vijlen. De vrouwen polijsten alle producten door ze te bewerken met water en zand en maken de schilderijen. Tot slot worden de producten ingewreven met olie om de kleur beter tot zijn recht te laten komen.

Kleur: lichtblauw