Rode waxinelichthouder – K09

12,95

Rode waxinelichthouder van speksteen uit Kenia

Het gladde, koele oppervlak van het speksteen vormt de perfecte achtergrond voor een zacht flakkerende vlam. Of je nu een gezellige sfeer creëert voor een rustige avond thuis of voor een speciale gelegenheid, deze rode waxinelichthouder voegt een vleugje Afrikaanse warmte toe aan elke ruimte.

Omarm de Keniaanse ambachtskunst met deze handgemaakte waxinelichthouder van zeepsteen – een tijdloos ontwerp dat niet alleen je omgeving opleukt, maar ook je huis verrijkt met een vleugje culturele authenticiteit. Creëer een sfeervolle ambiance met de charme van Afrikaans vakmanschap.

Afmeting: ca. 11 cm x 6 cm
Gewicht: 500 / 600 gr
Kleuren: rood met zwart & wit bloem design

Op voorraad

Rode waxinelichthouder van speksteen uit Kenia

Kisii steen is een zachte speksteen die gedolven wordt in de mijnen rond Tabaka in de westelijke Keniaanse provincie Kisii. Een aantal kunstenaars maakt er allerlei soorten beelden van in allerlei kleuren, vormen en maten.
De mannen delven de steen en maken de uiteindelijke vorm met beitels en vijlen. De vrouwen polijsten alle producten door ze te bewerken met water en zand en maken de schilderijen. Tot slot worden de producten ingewreven met olie om de kleur beter tot zijn recht te laten komen.

Kleuren: rood met zwart & wit bloem design